Home > Tietoa meistä…

erowz.fi, portti mahtaviin tarjouksiin


erowz.fi on enemmän kuin vain myynti-ilmoitussivusto. Se on hakukone, joka mahdollistaa ilmoitusten hakemisen lukuisilta verkkosivustoilta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse hukata tuntikaupalla aikaa selaten lukemattomia sivustoja: tästä lähtien voit hakea yli 40 miljoonan ilmoituksen joukosta yhdellä sivustoilla.


erowz.fi monihakutoiminto

Kun etsit ilmoituksia erowz.fi:n kautta, hakukone etsii hakusanojasi parhaiten vastaavat tarjoukset suurimmilta käytettyjen tavaroiden sivustoilta: eBay.com, tori.fi, huuto.net, findit.fi ja nettimarkkina.com.


Tämä toiminto auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ilman, että sinun tarvitsee selata useita sivustoja, näin ollen säästäen kallisarvoista aikaasi.

Aloita haku ja erowz.fi huolehtii lopusta:


Luo hälytyksiä, älä missaa yhtäkään uutta ilmoitusta

erowz.fi antaa sinun luoda hälytyksiä yksityiskohtaisille hauille. Saat sähköposti-ilmoituksen välittömästi, kun etsimäsi tuote julkaistaan internetissä!


Julkaise ilmoitus 2 klikkauksella

erowz.fi antaa sinun myydä paremmin ja nopeammin. Jopa 1,6 miljoonan uniikin kuukausikävijän ansiosta se on täydellinen alusta myynti-ilmoituksillesi.

iPhone sovellus: erowz.fi:n voima takataskussasi

Löydä kaikki erowz.fi ominaisuudet puhelinsovelluksesta:

erowz.fi mobiilisovelluksella et jää enää koskaan paitsi hyvästä diilistä!

erowz.fi "PLUSSAPISTEET"

Innovaatio ja palvelu ovat erowz.fi:n ydinkonsepteja.

Etsi tehokkaammin selaamalla yli 40 miljoonaa ilmoitusta yhdellä sivustolla

Myynnistä on tullut nopeampaa ja helpompaa:


erowz.fi, portti mahtaviin tarjouksiin

Kuukausiliikenne erowz.fi:n on yli 1.6 miljoonaa kävijää


erowz.fi tarjoaa alustan, jolla yli 25 000 kuukausittaista käyttäjää voivat tehdä kauppoja, sekä myyjänä että ostajana.


erowz.fi-hakukone löytää parhaat tarjoukset 40 Suomalaisen verkkosivuston myynti-ilmoitusten joukosta.


erowz.fi, käytettyjen tavaroiden kaupan vallankumous


KANSAINVÄLINEN KOKEMUS

erowz.fi on osa kansainvälistä ryhmää. Ryhmä on jatkanut kasvuaan siitä asti, kun ensimmäinen alusta avattiin. Toimimme useissa Euroopan maissa, kuten Ranskassa sivulla site-annonce.fr. Useita miljoonia kävijöitä maailmanlaajuisesti keräävistä sivustoistamme on tullut tärkeä osa käytettyjen tuotteiden kaupan alaa, Espanjassa toimimme sivulla compra-venta.es. Emme ole unohtaneet myöskään pienempiä maita, vaan myös niillä on omat, markkinoiden tarpeisiin mukautetut alustansa, Belgiassa site-annonce.be ja Irlannissa for-sale.ie. Tavoitteemme on ollut sama alusta lähtien: Tarjota käyttäjillemme parhaita tarjouksia tehokkaan ja helppokäyttöisen hakukoneen avulla. Olitpa sitten Italiassa, käyttäen in-vendita.it tai Saksassa käyttäen gebraucht-kaufen.de. Viime aikoina olemme haaveilleet myös toiminnasta Euroopan rajojen ulkopuolella, ja toimimmekin nyt myös Intiassa for-sale.in, Kanadassa cubefigures.com, USA:ssa used.forsale ja Brasiliassa usadobrasil.com.br. Kansainvälinen toimintamme auttaa meitä myös kehittämään työkaluja, joita voit käyttää sivustollamme. Se auttaa meitä myös tarjoamaan yhä paremmin soveltuvia tuloksia, kun etsit tiettyä tuotetta.